TECNISA | Activitats i serveis Tecnisa

Activitats i serveis

TECNISA sempre projecta les seves instal·lacions tenint en compte les necessitats del client, les característiques de l’entorn i un disseny personalitzat, oferint les millors solucions en cada cas. La nostra vocació és la de proporcionar un servei global i d’alta qualitat, amb solucions integrals i fiables que contribueixin de forma significativa a la millora de l’eficiència i productivitat.

 

El muntatge, sota la supervisió contínua del departament tècnic, es porta a terme a mans dels millors professionals. Els materials emprats són homologats, de primeres marques, amb certificat de qualitat i d’acord amb les normes UNE vigents. TECNISA disposa de tots els mitjans de seguretat i eines i maquinària adequada per portar a terme les instal·lacions amb total garantia de qualitat, mantenint un pla de formació i reciclatge continu.

 

 El sector de les instal·lacions és un sector en constant moviment i evolució, a TECNISA sabem que transmetent tots aquests avenços als nostres clients, aconseguim que millorin les seves instal·lacions assegurant la tranquil·litat en l’activitat diària. 

gallery/activitats