• +(376) 80 00 75
  • correu@tecnisa.ad
  • Dilluns - Divendres 8:00 - 18:00

Sobre Nosaltres

La societat Tècnics d'instal.lacions S.A (TECNISA), és una companyia de capital privat andorrà, creada al 1987, com a empresa auxiliar al sector de la construcció i que des de llavors ha vingut ampliant el seu mercat natural d'interessos per a posicionar-se en l'actualitat com una de les més importants empreses instal·ladores del Principat d'Andorra, essent un referent de qualitat en l'àmbit nacional pel que fa als sistemes i components per al control d'instal.lacions de climatització, calefacció i A.C.S.

Una de les raons que la companyia estigui tan excel.lentment posicionada en aquest mercat, es deu al seu profund coneixement del negoci i del sector, oferint als seus clients, no només una àmplia gamma de productes, serveis i solucions d'excel·lent qualitat, tant per la seva innovació com per la garantia que avala el certificat ISO 9001/2000, sinó que a més, TECNISA es diferencia i es desmarca de la resta, per l'excel.lent i reconegut assessorament tècnic que proporciona a través del seu personal altament qualificat, proporcionant al client en tot moment la solució tècnica més eficaç i adaptada a les seves necessitats.

Paral.lelament al constant creixement de la companyia, que al llarg d'aquests anys ha estat notori, i a fi de buscar un posicionament encara major al mercat andorrà, la societat ha anat atraient a la seva òrbita d'influència, un nombre d'empreses vinculades accionarialment i d'índole complementària, configurant un dels grups d'empreses amb major pes i importància al sector de les infraestructures del Principat d'Andorra.

La política d'actuació de TECNISA li ha permès créixer constantment fins al dia d'avui. Una direcció dinàmica i la implicació de tot l'equip humà ens permet encarar els nostres objectius d'expansió i desenvolupament amb fermesa.

llegir Més

Des De

1987

Actualitat

Notícies

D'altra banda, també s'han adjudicat els treballs d'adequació i millora de les zones d'emmagatzematge de productes químics a l'estació depuradora d'aigües residuals del Pas de la Casa. El concurs públic ha estat adjudicat a l'empresa tècnica d'Instal.lacions, SA (Tecnisa) per un import de 151.806,88 euros. El projecte preveu l'adequació de totes les zones de la planta on s'emmagatzemen productes químics necessaris en el procés de depuració d'aigües i desodorització de l'aire, com són el sulfat d'alúmina, l'àcid sulfúric, l'hipoclorit sòdic i l'hidròxid de sòdic, amb l'objectiu de millorar les condicions d'emmagatzematges d'aquests reactius, davant possibles fuites que puguin afectar el medi o la seguretat dels treballadors. El termini d'execució previst de les obres és de tres mesos.

Bon Dia

19/05/2021

El Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS) ha adjudicat per un import de 327.908,32 euros la reforma de l’espai on s’han de situar els serveis corporatius de l’hospital, que amb la remodelació del Servei d’Urgències, es traslladaran al local número u del Centre de Negoci d’Andbank. Segons detalla aquest dimecres el Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA) l’adjudicació, amb modalitat d’emergència, s’ha fet mitjançant una contractació directa i les obres començaran de manera immediata. En concret, l’empresa Auxini s’encarregarà de l’obra de reforma del local per un import de 78.530,90 euros; la societat Tecnisa serà qui farà les instal·lacions corresponents per un cost de 220.508,78 euros, i l’empresa Telesistemes s’encarregarà de les comunicacions i suposarà un cost de 28.868,64 euros. Segons es va informar des del centre hospitalari la setmana passada, els locals llogats per acollir els serveis corporatius tenen una superfície de 800 metres quadrats i estan situats a l’avinguda Fiter i Rossell, enfront de l’hospital. Es preveu que a aquestes nous locals es traslladin una setantena de professionals dels serveis corporatius i, més concretament, de les àrees de finances, sistemes d’informació, gestió de persones, assessoria jurídica i contractació pública.

El Periòdic

19/11/2020